نسخه آزمایشی
قدرت جوان سازی روزه گرفتن
تاریخ ثبت :1403/12/22روزه بهترین درمان و پزشک درون انسان است.
به اعتقاد دکتر لونگو، برای پیشگیری از بیماری و جوان ماندن، به بدن اجازه داده شود تا با هضم و جذب نکردن غذا ،کمی استراحت کند. این روش با نام «روزه گیری مقطعی» شناخته میشود.
لونگو می گوید: «مردم، پانزده ساعت از شبانه روز مشغول خوردن اند؛ اما وقتی شما به تکامل انسان نگاه کنید میبینید ما برای سبک زندگی این چنینی ساخته نشده ایم. اینکه مثلاً خیلی سریع به وفور و به طور مستمر به گوشت دسترسی داشته باشیم».
دکتر لونگو که حرفه اش را با بررسی جان دارانی مثل مخمرها و باکتری ها آغاز کرده است، بیان میکند: اغلب جانداران روی زمین، مدام گرسنگی را تحمل می کنند و میتوانند غذایی بخورند و بعد دوباره وارد دوره گرسنگی میشوند. پس آشکار است که ما اولین گونه ای هستیم که از این روند طبیعی فاصله گرفته ایم. لونگو در دهه هشتاد میلادی در بررسیهای آزمایشگاهی اش مشاهده کرد که وقتی شما به مخمرها و باکتریها گرسنگی میدهید «عمرشان بیشتر میشود.
این کشف باعث شد او به دنبال این موضوع برود که آیا روزه گرفتن هم میتواند عمر انسان را افزایش دهد؟
از آن موقع او به همراه بسیاری از دانشمندان دیگر، پژوهشهای و آزمایش های بسیاری روی حیوانات و انسانها انجام داده اند و به این نتیجه رسیده اند که روزه می تواند تا حد زیادی با بیماریهایی مثل چاقی، دیابت، فشار خون، سرطان، آسم، التهاب مفصل، ام اس، بیماریهای قلبی عروقی، بیماری پارکینسون و آلزایمر مقابله کند.
به گفته دکتر لونگو بخشی از سختی کار، یافتن راههایی عملی برای روزه گرفتن است تا هم بتوان وضعیت سلامتی و طول عمر را بهبود بخشید، و هم قابل مدیریت و کنترل باشند تا مردم بتوانند واقعاً به آن عمل کنند.
روشی که او به دیگران توصیه میکند، روشی به نام غذاخوردن در زمان محدود است. این روش به این گونه است که شام را زود بخورید، در حالت ایده آل، شام، سه ساعت پیش از خواب، تمام شود و بعد برای دوازده ساعت هیچی نخورید. این کار راحت است؛ زیرا مردم در این بازه بین شش تا هشت ساعت از زمان روزه گیری را خواباند.
پیتر دیا ماندیس می گوید: «روزه گرفتن باعث میشود کنترلم روی همه چیز بیشتر شود و صبح از نظر ذهنی و جسمی واقعاً آماده و پرانرژی هستم؛ زیرا خون بدنم به سمت روده هایم حمله نمیکند تا صبحانه با ناهار سنگینی را هضم کند».