اخبار

دررابطه با آزمون ورودی مدارس انرژی اتمی بیشتر بدانید

سوالات متداول 

ان‌شاءالله هر روز تعدادی از سوالات دانش‌آموزان عزیز و اولیای محترم متقاضی ورود به مدارس انرژی اتمی در کانال اطلاع رسانی قرار خواهد گرفت.

❓چرا آزمون ورودی برگزار می‌کنید؟
✅ با توجه به اینکه تعداد متقاضیان ورود به مدارس انرژی اتمی بیشتر از ظرفیت موجود مدرسه است برای پذیرش عادلانه دانش‌آموزان بین داوطلبان آزمون برگزار می‌شود.


❓آزمون ورودی مدارس متوسطه اول و دوم مدارس انرژی اتمی در چند مرحله برگزار می‌شود
✅ آزمون ورودی مدارس انرژی اتمی در دو مرحله برگزار می‌شود. مرحله اول شامل یک آزمون چند گزینه‌ای است. از شرکت کنندگان در مرحله اول آزمون حدود 3 برابر ظرفیت پذیرش نهایی به مرحله دوم راه پیدا می‌کنند. آزمون مرحله دوم به صورت تشریحی و با سوالاتی دشوار و مفهومی‌تر برگزار می‌شود. نمره نهایی دانش‌آموزان بر اساس نمره آزمون مرحله اول و دوم محاسبه می‌شود و رتبه‌های برتر، به تعداد ظرفیت مدرسه برای ثبت‌نام دعوت می‌شوند.


❓شهریه مدارس انرژی اتمی چقدر است؟
✅شهریه مدارس انرژی در هر شعبه متناسب بر اساس شهریه مصوب آموزش و پرورش تعیین می‌شود.


برای اینکه المپیادی باشم حتما باید در آزمون ورودی باشگاه شرکت کنم؟ من در سال نهم آموزش المپیاد نداشته‌ام اما تمایل دارم المپیادی باشم.
✅برخی دانش‌آموزان توسط مدرسه یا به صورت خصوصی در پایه نهم خود آموزش المپیاد داشته‌اند. آزمون ورودی باشگاه مناسب و مختص این دانش‌آموزان است چون موفقیت در این آزمون بدون مطالعه و آموزش منابع ممکن نیست.


دانش‌آموزانی که در پایه نهم آموزش المپیاد نداشته‌اند، نمی‌توانند المپیادی باشند؟
✅ دانش‌آموزانی که در آزمون ورودی پایه دهم مدارس انرژی اتمی پذیرفته می‌شوند در تابستان در یک دوره معرفی المپیاد شامل آموزش و سنجش در رشته‌های اصلی المپیاد شرکت خواهند کرد و در پایان دوره امکان المپیادی شدن را دارند. بیشتر دانش‌آموزان المپیادی از این دوره انتخاب می‌شوند و تعداد محدودی در آزمون ورودی که در سوال قبل توضیح داده شد پذیرفته می‌شوند.


منابع آزمون در مقاطع مختلف 




ابزاره تصویر. Press Enter to type after or press Shift + Enter to type before the widget
ابزاره تصویر. Press Enter to type after or press Shift + Enter to type before the widget
2.5از4.5امتیاز
کد خبر :
1302
تاریخ انتشار :
1403/11/30
تعداد دیدگاه :
26
زمان تقریبی مطالعه :
36 ثانیه